Aantal personen:
55
Aantal slaapkamers:
27
Chaletcode:
430.002

Over dit chalet

Leuk Walliser vakantiehuis voor maximaal 55 personen in het historische centrum van Champery. Het huis is goed gelegen op 400 mtr van de gondel. Winkels en restaurants liggen op slechts 100 mtr. In apart gedeelte van het huis bevindt zich een kantoor met eigen ingang.
Inrichting:
Begane grond: woonkamer met eettafels, partyruimte met kachel en barretje, goed uitgeruste hotelkeuken voorzien van oa. vaatwasser en vriescel, gescheiden toilet. 1e etage: tv kamer met zithoek, 2x tweepersoonskamer met eigen wastafel, 5x tweepersoon-
skamer met eigen badkamer met douche en toilet, driepersoonskamer, 2 badkamers met douche, 1x gescheiden toilet. 2e etage: 4x éénpersoonskamer met wastafel, 2x tweepersoonskamer met wastafel, 3x tweepersoonskamer met eigen badkamer, 1x driepersoonskamer, 1x vierpersoonskamer met badkamer, 2x gescheiden toilet. 3e etage:
4x tweepersoonskamer met wastafel, 3x tweepersoonskamer met eigen badkamer, 1x driepersoonskamer, 2x gescheiden toilet, sauna met rustruimte met ligstoelen. Internet.
Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting, eindreiniging (of zelf te verrichten). Bedlinnen zijn inclusief.

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

Vraag advies op maat aan!