Chaletcode:
Catered chalet Fiss 2

Over dit chalet

Catered chalet
Bij het drielandenpunt Oostenrijk, Zwitserland en Italie ligt Fiss. Op een schitterend plekje in de zon, middenin het Tiroolse Oberinntal. Het van oudsher boerendorp rond de kerk is de laatste decennia uitgegroeid tot een modern wintersportdorp waarin de nostalgie nog niet verloren is gegaan. Het naastgelegen Serfaus en aan de rand van het zonneplateau liggende Ladis smelten samen in het fantastische skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. In Fiss nodigen de Hexenalm en de Hackls Kaller eenieder uit voor een zeer gezellige apres-ski!

Skichalet Fiss ligt letterlijk aan de voet van de pistes en naast de oefenweide. De Seilbahn ligt op nauwelijks vijftig meter van het chalet en via een eenvoudige route skiet u aan het einde van de dag zo terug naar huis. Ook het dorpscentrum is op loopafstand te bereiken. Het chalet is een comfortabel en ruim Oostenrijks huis en maakt al jaren deel uit van ons assortiment. Het chalet heeft voldoende parkeergelegenheid en tijdens uw vakantie heeft u de auto niet meer nodig. De kinderen kunnen volop in de grote tuin rondom het chalet spelen terwijl u van het zonnetje op het grote terras geniet. Kenmerken:
Op iedere etage toilet en badkamer
Aparte woon- en eetkamer
Ruim buiten terras
Berging voor skischoenen en ski’s
Internet aansluiting
Kamerindeling:
5x tweepersoonskamer met wastafel 4x tweepersoonskamer met bad of douche 1x driepersoonskamer met bad 1x separaat toilet

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

Vraag advies op maat aan!