Aantal personen:
20
Aantal slaapkamers:
9

Over dit chalet

Pal aan de ingang van de Arlbergtunnel en aan de voet van de Arlbergpas ligt op een altijd nog sneeuwzekere hoogte het kleine gemoedelijke dorp Stuben. Een handvol hotels, waaronder een viersterrenhotel en een pension uit 1739, en twee dozijn typisch Oostenrijkse ontbijtpensions, bepalen het dorpsbeeld.

Stuben lijkt weggelopen te zijn van een kalenderfoto: smalle straatjes, een kerkje en metersdikke sneeuw op de daken. Sneeuw is er namelijk genoeg, nog aanzienlijk meer dan in het toch zeker niet onderbedeelde St. Anton. In Stuben kan men zich gegarandeerd tot eind april met ski’s of board uitleven op de pistes.

“Betaalbare knusse plaats mèt skiliften direct verbonden met Ski Arlberg”

De Albonalift, direct naast het chalet, brengt u rechtstreeks in het skigebied. Afdalingen naar St. Anton of bijvoorbeeld St. Christoph zijn van hieruit mogelijk. Na en naast het skiën biedt Stuben u wat u mag verwachten van een klein dorp: een gemoedelijke après-ski, leuke café’s, een aantal goede restaurants. Zoekt u een avondje de mondaine drukte van St. Anton of de ‘chic’ van Lech, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Catered chalet Stuben
ligt net voorbij het kerkje, naast de skilift aan een weggetje dat ’s winters praktisch alleen te voet begaanbaar is. Uw auto kunt u, nadat u uw bagage bij het chalet heeft afgezet, gratis parkeren op het dorpsparkeerterrein.

Het huis is onderverdeeld in 2 aparte chalets.

Chalet Stuben I
bestrijkt de 2e, 3e en 4e verdieping van het chalet. Het telt 9 kamers met eigen do/wc en heeft uiteraard een eigen gezellige Stube. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het dal en kijkt u direct op de piste die bij het huis uitkomt.

Het diner wordt geserveerd in Hotel Mondschein, bekend om z’n uitstekende keuken.

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

Vraag advies op maat aan!