Aantal personen:
12-18
Aantal slaapkamers:
6
Chaletcode:
Catered chalet Fiss V

Over dit chalet

Chalet Fiss is in de zomer van 2010 nieuw gebouwd en is ideaal voor ons catered chalet concept. Chalet Fiss is erg sfeervol ingericht in een moderne Oostenrijkse stijl met gebruikmaking van veel hout. Vanuit de woonkamer met fijne banken en het zeer grote zonneterras heeft u een mooi uitzicht op Fiss. Er zijn 6 slaapkamers en 6 badkamers. Het chalet beschikt over een sauna om helemaal tot rust te komen.

Van boerengehucht tot modern skidorp!

Bij het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Italie ligt het bergdorp Fiss. middenin het Tiroolse Oberinntal. Fiss ligt op het zogenoemde Zonneterras van Tirol met zo’n 2000 zonuren per jaar. Het van oudsher boerendorp rond de kerk is de laatste decennia uitgegroeid tot een modern wintersportdorp waarin de nostalgie nog niet verloren is gegaan. Er zijn nog altijd statige stenen huizen en oude schuren uit de 16de en 17e eeuw te vinden. De schitterende boerderijen, de gezellige barretjes en de sfeervolle restaurants zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling.

Het naastgelegen Serfaus en het aan de rand van het zonneplateau gesitueerd dorpje Ladis smelten samen in het fantastische skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. In Fiss hangt een levendige doch gemoedelijke sfeer voor alle leeftijdsgroepen. De Hexenalm en de Hackls Kaller nodigen eenieder uit voor een zeer gezellige apres-ski!

Dinsdag is dé dag voor nachtbrakers in Fiss. Op deze avond vindt de Nightflow plaats met een spectaculaire avondsshow en op de rode piste Möseralmabfarht kunt u terecht voor nachtskiën. De donderdagavond staat helemaal in het teken van de wekelijkse rodelavond.

Kenmerken:

Centrum ligt op 400 mtr

Skiliften liggen op 900 mtr

Sauna

Groot zonneterras

Gratis WiFi

Kamerindeling:

1 x tweepersoons met badkamer en suite.

1 x tweepersoons met eigen badkamer op de gang.

1 x driepersoons met eigen badkamer o pde gang.

1 x driepersoons met badkamer en suite.

2 x vierpersoons met badkamer en suite. (1 met stapelbed)

Geïnteresseerd of vragen? Vraag nu informatie aan!

Op vakantie in een chalet naar uw wensen?

Vraag advies op maat aan!